HTML

Közéleti Paliságok

Gondolatok a közélet felháborító eseményeiről

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.06.08. 01:19 Palkó - 68

Elfogult ombudszman

Amire reagálok:

http://www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/2915-szijjarto-jori-allasfoglalasat-szemelyes-motivaciok-indokoljak

Egyszerűen nem értem. Ennyire ötlettelenek? Jobb védekezésre nem futotta?

Ha komolyan veszem ezt az érvelést, akkor nyugodtan elvethetem az összes politikusi nyilatkozatot, állásfoglalást, hiszen azok mindegyike valamilyen módon elfogult. Szijjártó úr pl. a székét félti, hogy ilyeneket nyilatkozik. Nem hiszem el, hogy ennyire színvonaltalanok. Inkább az az érzésem, hogy ez aljasság. Egy köztiszteletben álló, a pártatlanság vélelmével felruházott embert így megalázni!! Én biztos, hogy becsületsértési pert akasztanék a biztos helyében Szijjártó úr nyakába.

Ez felháborító, és a hozzám hasonlóan gondolkodó polgártársaim nevében kikérem magunknak!

Tessék dolgozni a szavazatokért!!! Olyan érveket hozni, amik értelmesek, elfogadhatók, beláthatók. Engem ne akarjanak letudni egy odaböfögött "valamivel". Ennyire nem nézhetnek le minket, nem gondolhatják, hogy ennyire együgyűek vagyunk! Grrr.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://palisag.blog.hu/api/trackback/id/tr532966420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása