HTML

Közéleti Paliságok

Gondolatok a közélet felháborító eseményeiről

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.06.14. 21:46 Palkó - 68

Bohóctréfa

Amire reagálok:

Szíjjártó Péter: Nem szép dolog bohóctréfát űzni az emberekkel

Attól tartok ezt a bohóctréfát nem a szakszervezeti vezetők kezdték: egy korábbi egyeztetésen miután a szakszervezeti vezetők azt javasolták: ha már a miniszterelnök férfias tárgyalást ígért, akkor férfiak módjára tartsanak közösen szociális konzultációt a Kossuth téren, amire a kormányfő úgy reagált, hogy ezt a feladatot talán átadja a bohócügyi államtitkárnak.

Úgy látszik effajta tréfát a szerencsétlen állampolgárokkal csak a miniszterelnökünk űzhet. Ez a jog csak Orbán Viktort illeti meg.

Miféle dolog olyat az ellenfél fejére olvasni, amit sokkal inkább a sajátunkéra olvashatnak az ellenfeleink? Legjobb védekezés a támadás? Vagy inkább az embereket nézik hülyének?.. Vagy bohócot csinálnak belőlük?....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://palisag.blog.hu/api/trackback/id/tr852984554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása